Home > Notícia
TORNEIG SOCIAL TOYOTA - LEXUS PĀDEL

pādel

TORNEIG SOCIAL TOYOTA - LEXUS PĀDEL

Del proper 17al 23 de Desembre el RCNTarragona en colˇlaboraciķ amb TOYOTA - LEXUS organitza el 1er Torneig Social TOYOTA - LEXUS de Pādel.

Aquest Torneig es disputarā en les seves categories Masculina, Femenina i Mixta.

Cada participant es podrā inscriure en 2 categories.

El sistema de competiciķ serā amb una fase de grups i un quadre final amb els millors classificats; assegurant així que cada parella disputi 3 partits com a mínim.

Els horaris de competiciķ seran a partir de les 18:15 i els participants en fer la inscripciķ hauran de notificar qualsevol incidčncia horāria que pugui afectar el desenvolupament del Torneig.

El preu de la inscripciķ serā de 10€ per persona i categoria. La inscripciķ es tancarā dimecres 12 a les 22:00h.

El diumenge a les 12:15 es farān les finals de les diferents categories i un cop acabades aquestes es farā un pica - pica per a tots els participants i es sortejaran material ofert pel patrocinador. Els campions de la categoria masculina podran gaudir d’un Lexus durant un cap de setmana, mentre que les campiones de categoria femenina, podran gaudir d’un Toyota Hibrid tambe durant un cap de setmana.

Us recordem que durant la disputa del Torneig (18:15 - 22:15) les 3 pistes estaran reservades pel mateix donat que com ja us vam avisar al mes de setembre el proper dia 14 s'acaben les classes de l'escola de pādel per adults.

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Curs adults rem
Reserva online
Tarragona Nāutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter