Home > Notícia
 Els nostres esportistes a l'élite del rem mundia

rem

Els nostres esportistes a l'élite del rem mundia

Els remers tarragonins seleccionats per la Federació Espanyola de Rem i per la Federació Catalana de Rem  van competir aquest mes en els campionats internacionals a França i a la Copa del món a Eslovènia, han tornat a casa amb 6 medalles, 4 ors, 1 plata i 1 bronze. La propera cita internacional serà el Campionat classificatori per als jocs Olímpics de Rio 2016.

 

La Federació Catalana de Rem es va desplaçar a Aiguebelette per participar a la Règate Internationale Savoie Mont-Blanc celebrada al llac d’Aiguebelette (França). D’entre la seixantena de remers i remadores, cal destacar els 5 esportistes provinents del Reial Club Nàutic de Tarragona: Pau Franquet, Martí Roig, Jordi Rodríguez, Guillermo Pérez Escribano y Anna Segarra. A mes, Borja Rueda també va viatjar-hi en qualitat de tècnic.

L’actuació de l’equip català va ser molt notòria, amb un total de 18 medalles: 8 Ors, 4 Plates i 6 Bronzes aconseguits. De totes aquestes, un total de 6 medalles van comptar amb algun integrant Tarragoní.

En categoria cadet, es van obtenir 6 medalles. Or al 8+ femení, l' Anna Segarra va contribuir a la victòria final. L'Anna també va formar part del 4+ femení i va penjar-se un Bronze.

En categoria juvenil, es van obtenir dues medalles més: Plata pel 4- masculí on marcava Guillermo Pérez Escribano i Or pel 8+ on remava Jordi Rodriguez Orofino i també marcava el Guillermo.

Pau Franquet en categoria sub 23, va pujar al bot de la categoria absoluta i es va a penjar 2 Ors: 4- i 8+.

 

Però no tot ha passat a França...

 

D'altra banda i convocat en aquest cas per la selecció Espanyola, Marc Franquet, va arribar 6è en el 4- lleuger, a la Copa del Món celebrada el passat cap de setmana al llac de Bled, Eslovènia. Marc entrena per al mundial que se celebrarà a finals d'agost a Aiguebelette, França; on buscarà classificar la seva embarcació per als propers jocs olímpics.

 

Enhorabona Remers del Reial Club Nàutic de Tarragona!


Tornar

Banderi
Reserva online
Activitats dirigides - Primavera 2018
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter