Home > Notícia
Ultimes Informacions Secció Rem

rem

Ultimes Informacions Secció Rem

En les darreres setmanes, la secció de Rem del nostre Club ha estat noticia per diferents motius:


El cap de setmana del 7 i 8 de Maig, 7 remers del Club (Guillermo Pérez, Jordi Rodriguez, Martí Farrés, Adrià Marmol, Àngel Brunet, Dani Múgica i Laura Gascó) i un tècnic (Borja Rueda), es van desplaçar a Aiguebelette (França) a competir en la Régate International Savoie - Mont Blanc amb la Selecció Catalana.

A tots ells felicitats per aquesta convocatòria, producte del bon treball realitzat aquesta temporada, i molt d'ànim per a continuar treballant amb la mateixa direcció.

Aquell mateix cap de setmana, Marc Franquet conseguía una extraordinària 6ª posició al LM4- al Campionat d’Europa de Rem, celebrat a Brandenburg, Alemania.

El cap de setmana següent, 14 i 15 de Maig, l’equip de competició del Club es va desplaçar a Libourne (França), per competir a les Régates Internationales de Libourne. La regata va resultar un èxit tant a nivell competitiu com participatiu i es van obtenir 11 medalles, destacant les 1eres posicions dels 2x de: Christian Borràs i Juan Cruz (VM), Jordi Rodriguez i David Lorente (JM), Guillermo Pérez i Dídac Bru (ABM), Celia Fernandez i Maria Monfort (IF).

Finalment, el passat Dimarts 24, va tenir lloc a Lucerna, Suïssa, la carrera regata de la classificatòria olímpica. Malauradament, 3 segons van deixar fora de les places olímpiques al nostre representant. El 4-LM d’en Marc Franquet, va assolir una molt meritòria 4ª posició que no va ser suficient per assolir la clasificació. Cal esmentar, que mai abans, cap esportista del Club havia estat tant a prop de la classificació com ho ha estat ara en Marc.

Des d'aquestes línees aprofitem per felicitar-te pel treball realitzat durant tota aquesta preparació olímpica i encoratgar-te a seguir lluitant pels teus objectius. És un orgull que portis per tot arreu el nom del Club.


Tornar

Banderi
Reserva online
Activitats dirigides - Primavera 2018
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter