Home > Notícia
2 bronzes més pel Nàutic als Campionats d'Espanya

rem

2 bronzes més pel Nàutic als Campionats d'Espanya

La secció de Rem del Nàutic comença el 2017 de la millor manera, amb la consecució de dues medalles de bronze al Campionat d'Espanya de Fons i al Campionat d'Espanya de Remergòmetre

Les proves, que es caracteritzen per ser les de màxim nivell en l'àmbit estatal relacionades amb llarga distància i en remergòmetre, van demostrar un cop més, la força del rem Tarragoní, representats aquest cop per l'Ivan Rico i el Pau Franquet.

La jornada de dissabte, va començar a Ribadavia (Ourense), on es va disputar la prova reina del rem, 2000 metres al màxim al remergòmetre, el simulador per excel·lència del nostre esport.

Finalitzada la distància, l'Ivan Rico, que s'estrenava amb el club, va aconseguir amb un temps de 6:03,2 la tercera posició en categoria SUB-23 Masculina, a només 4 segons del segon classificat i amb 7 segons de marge sobre el quart.

Aquest  temps, no només li va atorgar la medalla de bronze del Campionat, sinó que també és el millor temps històric fet mai per un remer del Nàutic en un test de 2000 metres.

Per altra banda, el Pau Franquet, que competia en la categoria de Sènior Masculí, va aconseguir una fantàstica novena posició amb un temps de 6:09,3.

La jornada de diumenge, va traslladar als nostres competidors a Castrelo de Miño, també a Ourense, on es disputaria el Campionat d'Espanya de Fons.

La pluja, que seria la protagonista al llarg del dia, no va influir en el rendiment del Pau Franquet, que es va penjar al coll la medalla de bronze en la categoria de 2 sense timoner Absolut Masculí juntament amb en Pau Vela, realitzant un temps de 19:41,0 i després d'una ajustadíssima regata, on només 8 dècimes de segon els van separar dels segons classificats.

L'Ivan, que va córrer el campionat en skiff a la categoria d'Absolut Masculí, va acabar la prova amb una molt bona sisena posició, tenint en compte la gran quantitat d'inscrits i el gran nivell que hi havia.

Un cop més, la força esportiva de la secció de rem, ha portat el nom del club a les posicions més elevades dels podis estatals, demostrant la bona feina que es duu a terme al llarg dels últims anys. 

Ara només queda seguir entrenant més per continuar amb els bons resultats tant en banc fixe, com en banc mòbil.

Redacció: D. Bru

Resultats del Campionat d'Espanya d'Ergòmetre 2017

Resultats del Campionat d'Espanya de Fons 2017

Tornar

Banderi
Reserva online
Activitats dirigides - Primavera 2018
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter