Home > Notícia
15 remers del Nàutic convocats a la Catalana

rem

15 remers del Nàutic convocats a la Catalana

 Els bons resultats arrossegats al llarg d'aquesta temporada per part dels remers del Reial Club Nàutic de Tarragona s'han vist recompensats a la convocatòria que presenta la Federació Catalana de Rem per formar part de la selecció catalana.


15 són els esportistes del club que formaran part de la concentració que es farà a Amposta i Banyoles per preparar la regata internacional d'Aigüebelette que es realitzarà a principis de maig, així com el tècnic del club Borja Rueda, que se suma un any més al cos tècnic de la selecció.

De la categoria cadet masculí han estat seleccionats Xavi Morera, Adria Marmol, Adrian Cobo, Arnau Borràs, Isaac Gonzalez, Jan Sentís i Jordi Acosta; les cadets Joana Pamies, Laura Gasco i Celia Fernandez; així com els juvenils Alen Bulat i Angel Brunet i els sèniors Pau Franquet, Jordi Rodriguez i Ivan Rico.

Aquests remers, juntament amb el David Lorente i el Dani Mugica també són els que formaran part de la representació del club a l'Open de Primavera aquest cap de setmana del 25 i 26 de maig.

Moltes felicitats a tots per la convocatòria i molts èxits a les competicions

Redacció: D. Bru

Convocatòria Selecció Catalana

Quadre participació Open Primavera

Tornar

Banderi
Reserva online
Activitats dirigides - Primavera 2018
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter