Home > Notícia
Èxits internacionals dels remers del Nàutic

rem

Èxits internacionals dels remers del Nàutic

La secció de rem del club continua traspassant fronteres i demostrant el potencial dels seus esportistes amb la selecció Espanyola. 


Dos eren els remers del club que estaven convocats per assistir al Memorial Paolo D'Aloja a Piediluco, Italia. En Jordi Rodriguez i l'Ivan Rico han tornat amb l'experiència, i orgull del bon paper desenvolupat a la regata com a Sub23 de la selecció Espanyola.

L'Ivan Rico, juntament amb en Jordi Jofre van competir en la modalitat de doble scull, quedant en tercera posició i emportant-se així, la medalla de bronze d'aquesta competició entre seleccions internacionals.

Per la seva banda, en Jordi Rodríguez, va participar en la categoria de quatre scull pesat amb en Roger Folquer, Diego Das Dores i Pablo Perianes i tot i que els quatre components del bot eren lleugers, van aconseguirn quedar en una magnífica quarta posició en una regata que recordem, és de caràcter internacional amb fins i tot remers que han participat en els Jocs Olímpics de Rio 2016.

No queda més que seguir entrenant per millorar personalment i lluitar per aconseguir noves fites i més èxits personals, a nivell de club i amb les seleccions!

Moltes felicitats, nois!

Redacció: D. Bru

Tornar

Banderi
Reserva online
Activitats dirigides - Primavera 2018
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter