Home > Notícia
Setmana de portes obertes - Rem Olímpic

rem

Setmana de portes obertes - Rem Olímpic

La secció de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona, té el plaer d'anunciar una novetat prèvia a l'inici de temporada.

Es tracta de la setmana de portes obertes a l'hangar de rem, on durant 4 dies, realitzarem entrenaments d'iniciació GRATUÏTS per a tots aquells nens/es i joves sense importar si han o no provat el rem, però que mai han format part de la secció.

Les jornades estan programades pels dies 5, 6, 7 i 8 de setembre i tots els que s'apuntin podran vindre tots els dies que vulguin. L'horari serà aproximadament de 10:30 a 13:30.

L'activitat és exclusiva per tota aquella gent que no ha format part de la secció anteriorment, que no han gaudit mai del període de prova i que és de les següents categories: Alevins (nascuts el 2006 o 2007), Infantils (nascuts el 2004 o 2005) i Cadets (nascuts el 2002 o 2003).

De forma complementària a la setmana de portes obertes, comuniquem que tant si podeu com si no podeu assistir a aquestes jornades, es dóna la possibilitat de realitzar un període de prova gratuït d'un mes d'entrenaments per les noves altes de les categories anteriorment escrites sense cap compromís.

Les places són limitades. 
Al peu de la noticia trobareu el formulari d'inscripció

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb la secció: remtarragona@gmail.com

INSCRIPCIÓ

Pòster Jornades

Tornar

Banderi
Jornada de Portes Obertes rem
Reserva online
Activitats dirigides - Estiu 2018
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter