Home > Notícia
Campions del Descens de l'Ebre 2017

rem

Campions del Descens de l'Ebre 2017

El Reial Club Nàutic de Tarragona domina i queda CAMPIÓ amb 5 ors, 1 plata i 2 bronzes a la primera regata de la temporada realitzada a les terres de l'Ebre.

 El II Trofeu Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i 33è descens de l'Ebre, ha finalitzat amb una victòria Tarragonina, que ha tornat a l'hangar amb el primer premi, un bot de rem olímpic "Mestral" de competició individual (Skiff).

La suma d'ors (5 entre 8), 1 medalla de plata i 2 medalles de bronzes, van permetre al club tarragoní, superar al segon classificat que va obtenir un or, aconseguint la puntuació més alta per equips en aquesta regata de 16 km de Tortosa a Amposta pel Riu Ebre que es va desenvolupar la tarda de dissabte 28 (classificació d’un sprint de 500m) i el matí del diumenge 29 d'octubre. 

A la regata van participar més de 300 remers de diferents clubs i modalitats en les categories Cadet, Juvenil, Sènior i Màsters (Veterans).

 D'aquesta manera, el club aconsegueix estrenar la temporada de regates amb la participació de bona part de l'equip de la millor de les maneres possibles. 

Moltes felicitats a tots, a seguir treballant i lluitant per més bons resultats!

Foto portada: Barbara Vila

Resultats del 33è Descens de l'Ebre

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter