Home > Notícia
OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA

rem

OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA

Banyoles ha acollit aquest cap de setmana la XIII edició de la Open Internacional de Catalunya amb participació de clubs Espanyols, Francesos i Eslovacs.


El cap de setmana va estar marcat per la inestabilitat meteorològica, amb grans estones de pluja i un llac amb moltes estones amb l'aigua en contra.


Esportivament, el cap de setmana, va ser esplèndid pels interessos del RCNT, que, tot i no apostar per fer punts al medaller i sí per donar més qualitat a les regates que es feien, va quedar 4t.


Destaquem les 10 VICTÃ’RIES i per tant medalles d'OR que el club va aconseguir en les diferents categories que podreu comprovar als resultats que hi ha al final de la notícia així com les 6 SEGONES POSICIONS, les  4 TERCERES POSICIONS, les 5 QUARTES POSICIONS, les 5 CINQUENES POSICIONS i les 5 SISENES POSICIONS.


A més també s'han vist grans millores i progressions en tots i cadascun dels esportistes que han participat a la Open, que tot i que no figuren entre els 6 primers mereixen igual o més reconeixement.


Només queda seguir de la mà dels nostres entrenadors per continuar millorant, ja que és l'única manera de continuar amb els bons resultats que el club està assolint aquesta temporada. La propera regata la viurem a Libourne, el cap de setmana del 5 i 6 de maig.


Moltes felicitats, equip!


Resultats

Quadre puntuacio

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter