Home > Notícia
Una vintena de socis reconeguts pels seus 25 anys

area social

Una vintena de socis reconeguts pels seus 25 anys

Una vintena de socis han estat reconeguts pels seus mes de 25 anys al Reial Club Nautic de Tarragona, aquest diumenge 17 de juny, en el marc de la celebracio del Dia del Club.

Concretament 22 socis han obtingut aquest reconeixement per la seva llarga trajectoria a l'entitat, des de la junta actual. En aquest sentit, el seu director, Ruben Llanos, ha destacat que "seguir formant part del nostre club durant tants anys es tota una mostra de fidelitat i hem volgut agrair-ho aixi, com ja es feia anys enrere en aquesta data que enguany recuperem". 

Reconeixement a l'Escola de Rem

Durant la trobada, tambe han tingut lloc diversos reconeixements a tasques destacades darrerament, com a l'Escola de Rem amb una placa al seu director, Alejandro Demiddi. I es que enguany el Club ha estat campio de Catalunya de Rem, al campionat del passat mes de maig a Banyoles.

Despres de cinc anys, el Dia del Club s'ha tornat a celebrar i ho ha fet a la terrassa de l'edifici del Nautic, al Port Esportiu de Tarragona, amb entorn a un centenar d'assistents, fet pel qual s'ha mostrat satisfet el president del Reial Club Nautic, Manuel Cremades.

Tambe ha assistit el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, a qui el Reial Nautic ha regalat l'insignia platejada del club.

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Curs adults rem
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter