Home > Notícia
Ors i plates al Campionat d'Espanya de Rem Olimpic

rem

Ors i plates al Campionat d'Espanya de Rem Olimpic

El Reial Club Nautic de Tarragona ha participat aquest cap de setmana, dies 22, 23 i 24 de juny, al Campionat de Espanya de Rem Olimpic 2018 de les categories juvenil, absolut/senior i veterans a Banyoles (Girona) amb bons resultats, obtenint dues medalles de or i dues de plata.


Entorn a mil remers de una seixantena de clubs estatals han acudit a la cita mes important de la temporada d'aquesta disciplina. El Reial Club Nautic de Tarragona participa cada any en aquest campionat amb esforc i amb objectiu de quedar entre els sis primers classificats de les diverses categories i modalitats.

Enguany ho ha fet amb 35 participants en les categories juvenil (11 membres), absolut/senior (7 membres) i veterans (22 membres), mentre que les categories Alevins, Infantils i Cadets disputaran la competicio els propers 6, 7 i 8 de juliol a Sevilla.

Campions estatals de veteranes en quatre scull i en skiff

Les dues medalles de or aconseguides situen al club en campio estatal enguany del quatre scull de la categoria de veteranes femenina amb Gloria Queralt, Lourdes Torrell, Misericordia Vilallonga i Andrea Tamara Mazzanti, qui ha aconseguit tambe or en la categoria veterana skiff (invididual) femenina.

Pel que fa a les dues medalles de plata, el club ha aconseguit una amb el quatre scull en categoria absolut/seniors masculina amb Daniel Mugica, Pau i Marc Franquet, i Jordi Rodriguez. La segona se ha aconseguir amb el doble scull veterans femeni amb Gloria Queralt i Misericordia Vilallonga, situant al club en sotscampio estatal enguany en aquestes modalitats.Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Curs adults rem
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter