Home > Notícia
Inici de les Activitats d'Estiu 2018 al RCNT

vacances

Inici de les Activitats d'Estiu 2018 al RCNT

Aquest dilluns 25 de juny el Reial Club Nautic de Tarragona enceta un any mes les Activitats d'Estiu amb la participacio de nens i nenes d'entre 4 i 16 anys que ocupen al voltant d'un miler de places amb que gaudir del lleure, l'esport i el mar.


Amb un total de 30 monitors, el Club ofereix fins a cinc propostes del 25 de juny al 27 de juliol, i una mes per l'agost, amb diferents i variades activitats coincidint amb el periode de vacances escolar, en diversos torns i horaris que contemplen fins i tot el dinar.

Didac Bru, un dels responsables, fa un balanc positiu de la trajectoria d'aquestes propostes estiuenques donat que "cada any es van incrementant les inscripcions i s'hi van realitzant modificacions a partir de la demanda i la satisfaccio". Segons Bru, "l'objectiu es introduir i fomentar entre els infants les diverses disciplines i activitats aquatiques del club on poder-ne formar part la resta de l'any".

Les activitats

Entre les propostes s'hi troba el Casal de mar (de 4 a 7 anys), Sport & Nautic (de 7 a 10 anys), Sport & Summer (dels 10 als 13 anys), Sailing Nautic (de 8 a 16 anys) i Nautic Summer (de 13 a 16 anys) amb una gran varietat d'activitats. Es el cas de la natacio, bodyboard, water slides, jocs de platja, pneumatica, agility surfing, vela, caiac, kayak surf, badminton, triatlo, o padel surf. Tambe sea games, malabars, futbol i basquet, windsurf, raft surf, preparacio d'embarcacions, travessia en regata i navegacio, d'entre altres, segons l'oferta i les edats.

A mes, moltes d'elles es repeteixen per aquells que, acabat el juliol, vulguin continuar amb l''August Sea' durant el mes d'agost.

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Curs adults rem
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter