Home > Notícia
Representacio internacional del club amb la FER

rem

Representacio internacional del club amb la FER

 L'entrenador Alejandro Demiddi i els dos remers del club Dani Mugica i Jordi Orofino competiran a diferents ubicacions del territori europeu amb la seleccio espanyola.


Al juliol va finalitzar la temporada per bona part de la seccio de rem, excepte pels remers i entrenadors que formen part de la Seleccio Espanyola de rem, que han hagut de concentrar-se en diferents ubicacions del territori espanyol per tal de preparar els diferents esdeveniments internacionals que tenen programats.

En Dani Mugica, concentrat des de finals de juny a Sevilla, es prepara per disputar la Coupe de la Jeunesse a Cork (Irlanda) del 27 al 29 de juliol. Participara en la modalitat de quatre scull juntament amb Ander Martin, Guillermo Gonzalez i Osertz Gonzalez.

En Jordi Orofino, ha estat concentrat a Banyoles fins fa uns pocs dies, ja es troba a Poznan (Polonia), on a partir de dema i fins el 29 de juliol comencara a disputar-se el Mundial Sub-23. La seva participacio sera al quatre scull lleuger juntament amb Dennis Carracedo, Ander Legazkua i Pablo Perianes.

Finalment, l'entrenador del club, i tambe tecnic dels juvenils en la modalitat de punta de la seleccio espanyola, Alejandro Demiddi, esta concentrat a Sevilla des de principis de juliol per preparar el mundial de rem a Racice (Republica Xeca), que es disputara del 8 al 12 d'agost, on el nivell es molt alt,  amb participacions que poden ser de tots els paisos del mon.

Esperem que els exits acompanyin als representants del nostre club en els seus respectius compromisos!

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter