Home > Notícia
Torneig Padel de Bronze de la Federacio Catalana

pàdel

Torneig Padel de Bronze de la Federacio Catalana

El Reial Club Nautic de Tarragona ha participat un any mes al Torneig Provincial de Padel per parelles del Circuit Bronze HEAD de la Federacio Catalana de Padel, celebrat a Tarragona del 22 al 29 de juliol, en les categories absolut masculi i absolut femeni.


Alex Casas i Cristobal Ramirez han resultat la parella guanyadora de la 1a categoria masculina al vencer a Joaquim Pique i Albert Rius per 6/3 i 6/2, mentre que a la categoria femenina les jugadores Lydia Mestre i Laura De Lamo han guanyat a la parella formada per Ester Puntes i Arantxa Alejandre per 6/1 i 6/4 a la final.

78 parelles participants

El torneig, celebrat sempre per aquestes dates, s'ha desenvolupat al llarg de tota una setmana amb un total de 78 parelles, 16 en modalitat femenina i 62 en masculina. Pel que fa a socis del Reial Club Nautic de Tarragona, a quatre parelles de les participants hi havia representacio del club.

En aquest sentit, la parella formada per Joan Gil i Ramiro Jover ha estat la que ha arribat mes lluny, caient en semifinals del quadre de 3a, on finalment Daniel Sanchez i Jordi Carreras s'han proclamat campions d'aquesta categoria.

Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter